Bestaande zaak boosten

7 redenen om je horecabedrijf een boost te willen geven

Herken jij een van deze situaties?

• De concurrentie is enorm gegroeid en je wilt je positie verstevigen
• Je bedrijf loopt goed, maar je wilt er meer uit halen
• De bezetting van je zaak is onzeker, je hebt sterk wisselende periodes en wilt meer grip krijgen
• Je omzet stagneert of loopt terug
• Je gastenbestand vergrijst en je wilt ook andere doelgroepen aantrekken
• Je merkt dat de markt sterk is veranderd de afgelopen jaren en wilt een inhaalslag maken met een concept uptdate en slimme marketing
• Je vindt marketing, internet en social media wel belangrijk voor je bedrijf, maar het ligt jou persoonlijk niet
Running Fish helpt jou om jouw restaurant, eetcafé of hotel een boost te geven.
Samen verkennen we wat er speelt en wat de beste aanpak is om die boost te realiseren.
Is er een concept update nodig? Meer beleving? Meer naamsbekendheid? Of meer activiteiten gericht op hogere bestedingen of meer terugkomende gasten?

Running Fish adviseert, ondersteunt en kan eventieel ook (een deel van)  de uitvoering uit handen nemen. Als je teksten schrijven tijdrovend, moeilijk of gewoon niet leuk vindt, neemt Running Fish de maandelijkse digitale nieuwsbrief uit handen. Natuurlijk maken we wel samen een contentkalender en ben je betrokken bij de inhoud.

Hoe weet ik of mijn concept gaat aanslaan? Hoe zorg ik dat interieur, menukaart, locatie en promotie één geheel gaan vormen? Hoe zorg ik ervoor dat mijn zaak in no time een hotspot wordt?

Ik help ondernemers in horeca en toerisme met advies, begeleiding, training en ondersteuning om antwoord op dit soort vragen te krijgen.
Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende dienstverlening.
Twijfel je wat het beste bij je past of heb je een ander vraagstuk? Bel 045- 260 01 16 of mail info@runningfish.nl dan even, zodat we gezamenlijk kunnen kijken of en wat ik voor jou kan betekenen.

 

Concept update – een concept dat van A tot Z klopt

De wereld verandert voortdurend, dus het is goed om regelmatig te checken of je concept nog helemaal past bij de actuele behoeften van consumenten. Running Fish ontwikkelt samen met jou een ijzersterk concept voor je restaurant of hotel.
Je leert de verborgen verlangens van je doelgroep kennen en gaat mee op reis langs de laatste horecatrends. Zo ontdek je wat bij jou, de locatie en jouw markt past.
Met het conceptplan dat we gezamenlijk opstellen, kun je interieurontwerpers, vormgevers, medewerkers en financiers heel snel duidelijk maken welke kant jij op wilt en zo sturing geven aan het proces. Dat bespaart veel tijd, geld en energie.

Lees meer

 

Claim de schijnwerpers – zo wordt je een hotspot

Als het concept weer helemaal up-to-date is, helpt Running Fish met slimme promotie steeds weer in de spotlight te staan. Zo wordt je in no time een echte hotspot. Samen sparren we over acties, evenementen en thema’s om de aandacht mee te vangen en mensen te blijven verrassen. Facebook en andere online marketing is daar vrijwel altijd een belangrijk onderdeel van. Alleen de manier waarop we het gebruiken, is voor iedere zaak weer anders.

Lees meer

 

Projectbegeleiding en training – minder stress, meer kwaliteit

Alle elementen van een concept moeten elkaar versterken en samen één consistent geheel vormen. Heb je eigen partners voor interieur, huisstijl en website? Dan kan Running Fish je helpen bij het instrueren, beoordelen en afstemmen. Dat creëert een heldere basis en voorkomt een hoop ruis of onnodig lange trajecten.
Ook het trainen van je team op het gebied van bijvoorbeeld social media en gastbenadering is mogelijk.
Omdat de aard, omvang, duur en complexitieit sterk varieert per bedrijf, heb ik hiervoor geen vastomlijnd programma. Wil je hier meer over weten en een kostenplaatje ontvangen, neem dan contact op.

 

Volledig ontzorgd – kies een promotiepakket dat bij jou past

Wil je liever alle marketing en communicatie bij Running Fish beleggen, dan zorg ik samen met enkele partners in crime voor het totaalpakket. Alle betrokken partijen zijn specialisten op hun vakgebied en hebben zeer ruime ervaring in horeca en toerisme. De meest voorkomende vraag is ondersteuning bij de promotie via nieuwsbrieven en social media.

Lees meer

 

 

Wil je weten wat de kosten zijn voor deze diensten of heb je vragen?
Annet Koerhuis gaat altijd eerst het gesprek met je aan om te kijken hoe ze je het beste kan helpen en of er er een match is.

Deel deze pagina
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone