Diensten

Hoe weet ik of mijn concept gaat aanslaan? Hoe zorg ik dat interieur, menukaart, locatie en promotie één geheel gaan vormen? Hoe zorg ik ervoor dat mijn zaak in no time een hotspot wordt?

Ik help ondernemers in horeca en toerisme met advies, begeleiding, training en ondersteuning om antwoord op dit soort vragen te krijgen.
Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende dienstverlening.
Twijfel je wat het beste bij je past of heb je een ander vraagstuk? Bel 045- 260 01 16 of mail info@runningfish.nl dan even, zodat we gezamenlijk kunnen kijken of en wat ik voor jou kan betekenen.

 

Conceptontwikkeling – een concept dat van A tot Z klopt

Of het nu om een nieuwe zaak gaat of om een update, Running Fish ontwikkelt samen met jou een ijzersterk concept voor je restaurant of hotel.
Je leert de verborgen verlangens van je doelgroep kennen en gaat mee op reis langs de laatste horecatrends. Zo ontdek je wat bij jou, de locatie en jouw markt past.
Met het conceptplan dat we gezamenlijk opstellen, kun je interieurontwerpers, vormgevers, medewerkers en financiers heel snel duidelijk maken welke kant jij op wilt en zo sturing geven aan het proces. Dat bespaart veel tijd, geld en energie.

Lees meer

Lancering en promotie – zo wordt je een hotspot

Als het concept eenmaal is uitgedacht, helpt Running Fish jouw zaak met een knal te lanceren en met slimme promotie steeds weer in de spotlight te staan. Zo wordt je in no time een echte hotspot. Samen sparren we over acties, evenementen en thema’s om de aandacht mee te vangen en mensen te blijven verrassen. Facebook en andere online marketing is daar vrijwel altijd een belangrijk onderdeel van. Alleen de manier waarop we het gebruiken, is voor iedere zaak weer anders.

Lees meer

 

Projectbegeleiding en training – minder stress, meer kwaliteit

Alle elementen van een concept moeten elkaar versterken en samen één consistent geheel vormen. Heb je eigen partners voor interieur, huisstijl en website? Dan kan Running Fish je helpen bij het instrueren, beoordelen en afstemmen. Dat creëert een heldere basis en voorkomt een hoop ruis of onnodig lange trajecten.
Ook het trainen van je team op het gebied van bijvoorbeeld social media en gastbenadering is mogelijk.
Omdat de aard, omvang, duur en complexitieit sterk varieert per bedrijf, heb ik hiervoor geen vastomlijnd programma. Wil je hier meer over weten en een kostenplaatje ontvangen, neem dan contact op.

 

Volledig ontzorgd – kies een promotiepakket dat bij jou past

Wil je liever alle marketing en communicatie bij Running Fish beleggen, dan zorg ik samen met enkele partners in crime voor het totaalpakket. Alle betrokken partijen zijn specialisten op hun vakgebied en hebben zeer ruime ervaring in horeca en toerisme. De meest voorkomende vraag is ondersteuning bij de promotie via nieuwsbrieven en social media.

 

Lees meer

 

Heb je een ander vraagstuk rond conceptontwikkeling, marketing of promotie van je horecabedrijf of toeristisch bedrijf?
Neem dan contact op.

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor een groep horeca/toeristisch ondernemers of studenten? Kijk dan hier.

Deel deze pagina
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone