Mijn klanten

Mijn opdrachtgevers zijn ambitieuze horeca-ondernemers en -professionals in heel Nederland die willen groeien door zich te onderscheiden van de massa met een ijzersterk concept, door een unieke ervaring te bieden en door maximale zichtbaarheid.
Het gaat om veelal kleine en middelgrote restaurants en hotels.
Daarnaast schakelen netwerkclubs, beurzen, onderwijsinstellingen en brancheorganisaties mij in voor inspirerende presentaties en workshops.

Deze ondernemers kozen voor groei

 

 Huupkens IJs – lancering 3e ijssalon en promotie

“Heel blij dat we toch de stap hebben gezet”

Gerty Köppen: “We twijfelden eerst of we wel hulp nodig hadden van Annet. We hebben zelf een bedrijfskundige achtergrond, doen normaal gesproken zelf onze marketing en dat gaat eigenlijk heel goed. Toch prikkelde ze ons en waren we nieuwsgierig. Na een kennismakingsgesprek wisten we zeker dat haar frisse blik ons echt zou helpen. Nu, een jaar na dato, kan ik zeggen dat we stappen hebben gezet die we anders niet hadden aangedurfd. De positieve respons, de nieuwe ervaringen, de praktische ondersteuning die veel stress wegnam: allemaal heel prettig en waardevol.”


 Herberg de Zoelensche Brug – lancering restaurant, promotie en concept update

“Iedere euro dubbel en dwars waard”

Herberg de Zoelensche Brug schakelde Running Fish in voor een succesvolle lancering en alle promotie. Daarnaast sparren we over aanscherping van het concept. Jeffrey Schoeman, eigenaar: “Annet voelt precies aan wat bij ons en bij deze zaak past.  Wij zijn erg blij met het praktische advies en de mooie huisstijl, het was iedere euro dubbel en dwars waard! Nu we de organisatie op de rit hebben, denkt Annet opnieuw mee over hoe we ons concept verder kunnen aanscherpen en wat dat praktisch betekent. Facebook, nieuwsbrieven, speciale acties: Annet ontzorgt ons volledig.”


 Taste & Colours – promotie

“Hoe breng je nu de essentie over van wat je doet?”

Taste & Colours, een chef’s table restaurant in Kortrijk (België) vroeg Running Fish om te helpen bij het verstevigen van hun zichtbaarheid en branding. Dirkjan Decock: “Er zijn zoveel zaken bij gekomen, je moet consumenten helpen voor jou te kiezen. Maar hoe breng je nu de essentie van wat je doet over vóórdat mensen in je restaurant zijn geweest? Dat vonden we best moeilijk. Annet hielp ons dat te vangen in woord en beeld en het heeft bijvoorbeeld tot een nieuwe website en nieuwe huisstijl geleid. We laten nu die puurheid veel meer zien en benadrukken meer wat ons zo bijzonder maakt: dat je echt de gerechten voor je neus ziet ontstaan omdat de meeste plaatsen in ons restaurant een chef’s table zijn.”


 Landhotel Heuvelzicht – promotie

“Zoveel specifieke kennis laten we graag over aan een expert”

Daan en Adrea Rooding runnen al 20 jaar succesvol een hotel op een prachtige plek in Zuid-Limburg. Daan Rooding: “Marketing vind ik vaak iets ongrijpbaars en ik wil het resultaat kunnen meten. Dat kan gelukkig al een stuk beter met online tools. Samen met Annet hebben we geanalyseerd wat we nog slimmer en beter kunnen doen. Vooral onze website willen we zo inrichten dat mensen ons beter weten te vinden en ook makkelijker kunnen boeken. Er komt zoveel specifieke kennis bij kijken, we laten dat graag over aan een expert.”


 Ivo’s Kitchen – Promotie en concept update

“Ik was meteen gecharmeerd door de spontane benadering”

Ivo’s Kitchen is een vrolijk en creatief restaurant in de Baarsjes, Amsterdam. Svetlana Skulj: “Ik was meteen gecharmeerd door de spontane benadering, humor, kennis van zaken en gedrevenheid van Annet. Door met haar te sparren ontdek ik de antwoorden die ik zoek. Ze luistert goed en begrijpt wat wij onze gasten willen vertellen en helpt ons vervolgens dat aantrekkelijk te vertalen. Als ondernemer moet je niet alles zelf willen doen, bij sommige dingen heb je hulp nodig. Running Fish heeft brede kennis, is vernieuwend, volgt de trends en het allerbelangrijkst: ze kijkt naar de persoonlijke behoefte van de ondernemer.”

Lees hoe Ivo’s Kitchen 12% groeide in 5 maanden


 Proevens – conceptontwikkeling en lancering

“In het kennismakingsgesprek was er meteen een persoonlijke klik. Toen we besloten een nieuwe zaak te beginnen, wisten we: dat gaan we goed aanpakken en dat gaan we doen met Annet. Wij vonden het heel fijn dat iemand onze brij van gedachten en ideeën wist om te buigen naar een helder plan, een duidelijk tijdspad en een inspirerend concept. Dat waren bakens in het duister waar wij mee verder konden.  Annets optimisme en uitbundige mening maakt dat je er zelf ook meer in gaat geloven als je het even niet ziet zitten.
Dat we zulke mooie recensies en veel publiciteit hebben gekregen is echt geweldig, dat hadden we niet durven dromen!”

Lees hier wat ik precies voor Proevens heb gedaan

 


Een greep uit de opdrachtgevers van Running Fish


Wil jij ook vernieuwen en groeien?

  • Vind je het lastig om heldere keuzes te maken en structuur aan te brengen in de vele ideeën die je hebt?
  • Zou je meer naamsbekendheid willen krijgen en hulp willen krijgen bij je zichtbaarheid?
  • Wil je af en toe kunnen sparren over de toekomst met iemand van buiten die al heeeeeeeel veel andere zaken heeft gezien en de actuele trends op de voet volgt?

Lees meer over mijn diensten of neem gewoon vrijblijvend contact op voor een eerste persoonlijke kennismaking.

Deel deze pagina
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone