Mijn top 3 uit Londen

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11

Deze week is mijn top drie terug te vinden in één stad: Londen. Wie je ook bent, wat je ook doet, waar je ook zin in hebt: er is zeker iets passends te vinden in deze  bruisende, inspirerende stad. Mijn top drie is dan ook vooral gebaseerd op variatie. De uiteenlopende concepten laten zien dat het er allemaal is.

3: Hakkasan

Hakkasan Hanway Place: de moderne Chinese keuken wordt hier in een minimalistische setting gepresenteerd, met vooral donkere tinten. Het is het eerste restaurant dat de naam Hakkasan draagt, inmiddels is deze succesvolle formule in Amerika, India, het Midden-Oosten, maar ook in China te vinden.

2: Maggie Jones’s

Cosy, rustic, informal and incurably romantic noemen ze het zelf. Maggie Jones’s is zo’n heerlijk knus plekje met echte klassiekers op de kaart. Een groter contrast met nummer 3 is niet denkbaar! Lokale inwoners van de wijk Kensington zijn nog altijd dol op deze stek.

1: St. John

St. John is een bar en restaurant gevestigd in een voormalig rookhuis, waar vroeger ham en spek werden gerookt. Inmiddels is het omgebouwd tot bar, restaurant en bakkerij. De gerechten zijn op en top Engels: wij zijn niet gewend ossehart of beenmerg te bestellen. Als je het aandurft is het een geweldige ervaring, want je voelt jezelf natuurlijk ook een beetje Brits als je hier aanschuift.

Deel deze pagina
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone