Pimp je zaak

10 inspirerende voorbeelden voor een update
post image

Overal om je heen schieten de nieuwe hippe zaakjes als paddestoelen uit de grond. Vervelend, want ook al zijn ze vaak helemaal niet beter, ze trekken wel veel aandacht en iedereen wil toch eens dat leuke nieuwe koffiebarretje of restaurantje uitproberen. Om ‘hot’ te blijven is het van belang dat er visueel regelmatig iets verandert. Het is niet voor niets dat etalages van winkels steeds weer veranderen.

Een complete metamorfose is niet nodig, vaak kun je volstaan met een nieuwe eyecatcher. Hieronder 10 inspirerende voorbeelden. Zet ze naar je hand, mix, draai en verander tot het past in jouw straatje…eh, concept.

pallets

Pallets kun je op heel veel manieren gebruiken. Combineer wel met gladde, strakke elementen of sterk contrasterende kleuren om te voorkomen dat je het gevoel krijgt in een houten kubus te zitten.

kleur-trap-frame

Perfect voor lange saaie gangen in hotels of wat sleets uitziende trappen. Een beetje kleur doet enorm veel voor de ruimte.

deuren-cakevormen

Deuren, cakevormen, pannetjes, bestek en ga zo maar door. Alle voorwerpen die je in een patroon herhaalt vormen samen een geheel in plaats van een hoop rommel. De kunst zit ‘m in de veelheid en compositie, dus dit moet je durven.

laatjes-schommel

 

Met laatjes kan het ook. Schommels in plaats van stoelen of krukken brengen het kind in iedere gast naar boven. Een grote glimlach gegarandeerd.

centenwand

Goed idee voor een saaie wand in toiletruimte of bar. Dit is een hele klus, maar dan heb je ook wat: veel 5 cent-stukken sparen en heel nauwkeurig plakken.

Meer inspiratie

Wil je nog veel meer voorbeelden zien en inspiratie opdoen? Maak dan een Pinterest account aan op www.pinterest.com en volg mij via https://www.pinterest.com/horecagroei/

 

Deel deze pagina
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone