Sprekersaanbod

Trek meer bezoekers naar je horeca- of toerisme-event met een expert-spreker

Een horeca- of toerisme-evenement trekt meer bezoekers als er onderwerpen aan bod komen, die de ondernemer bezighoudt. Een van de belangrijkste topics is het aantrekken van voldoende, goed betalende gasten.
In mijn presentaties draait het altijd om dit doel: meer gasten aantrekken. En natuurlijk over de tools die je daarvoor kunt inzetten.

Een overzicht van de presentaties en workshops die ik kan geven vind je hieronder. Voor meer details download je de brochure.

Geweldig groeien

De 3 belangrijkste succesfactoren in horeca en toerisme anno nu

Voor alle ondernemers die eens met andere ogen naar de huidige markt en hun eigen bedrijf willen kijken en geïnspireerd willen worden tot innovatie.
Ideaal als presentatie op een beurs of evenement.


Concept van de Toekomst

7 innovaties in vrijetijdsconcepten

Voor alle ondernemers die geïnspireerd willen worden en nieuwe kansen willen verkennen. Ideaal als presentatie op een beurs of evenement voor een gevarieerde groep vrijetijdsondernemers.


Een plek met een verhaal

Storytelling voor bedrijven in horeca en toerisme

Voor alle ondernemers die hun unieke verhaal op boeiende wijze willen kunnen vertellen, om zo hun gasten/bezoekers en andere relaties te inspireren en enthousiasmeren.


8 Manieren om een Unieke Ervaring te creëren

Trek meer hoge-marge-gasten met experience marketing

Voor ondernemers die meer ‘ervaringswaarde’ aan hun locatie willen toevoegen en zo hoge-marge-gasten willen aantrekken.
Zeer geschikt voor ondernemersbijeenkomsten gericht op inspiratie.


Het Web als Gastenmagneet

Trek veel meer gasten met je online kanalen, zónder technische kennis

Voor ondernemers  die meer uit het web willen halen en meer gasten/bezoekers willen trekken, zonder complexe technische ingrepen


Facebook Half Uurtje

Maak jouw Facebookpagina met een half uur per week een Gastentrekker

Voor ondernemers  die Facebook echt willen gebruiken om er gasten mee te trekken, zonder irritant te worden.


Snel en Voordelig je doelgroep bereiken met Facebook advertenties

Adverteren in kranten en bladen is doorgaans kostbaar, terwijl de impact ervan lastig te meten is en menig ondernemer inmiddels teleurstelt. Tegelijkertijd neemt online adverteren een grote vlucht. In 2015 werd 1,5 miljard euro besteed aan online advertenties. Dat is 10 x zoveel als 10 jaar geleden!

Voor ondernemers  die Facebook willen gebruiken om nieuwe mensen mee te bereiken in plaats van alleen hun bestaande fans. Er is nog weinig tot geen ervaring met Facebook Advertenties.


Laat ze niet meer los

Maak gasten tot trouwe gasten met e-mail marketing

Voor ondernemers  die meer herhaalbezoek willen genereren en een relatie willen opbouwen met hun gasten/bezoekers. Zowel voor ondernemers die al een digitale nieuwsbrief hebben en de resultaten willen verbeteren, als voor ondernemers die er mee willen starten.


Over Annet Koerhuis

Annet Koerhuis is al ruim 18 jaar actief als marketing- en communicatieadviseur en leerde in veel verschillende bedrijven, waaronder Vodafone, wat er komt kijken bij het aantrekken van klanten. Zij besloot zich met haar bedrijf Running Fish te focussen op de horeca en toerisme/recreatie, omdat haar persoonlijke liefde voor lekker eten en reizen haar steeds weer naar deze ondernemers dreef. In haar e-book ‘Groeien Tegen de Stroom in’, reikt zij horeca- en toerisme ondernemers  groeitechnieken aan die al snel een omzetgroei van 10 tot 30% opleveren.  Meer over Annet Koerhuis >

 

Wil je een presentatie aanvragen?

Een presentatie is mogelijk in goed overleg. Afhankelijk van locatie, duur en aantal aanwezigen doe ik graag een passend voorstel.
Stuur voor meer informatie een mail naar info@runningfish.nl of bel 045 260 01 16.

Om meer details over de presentaties en workshops te lezen, download je de brochure.

Op dit product zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

 

Deel deze pagina
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone