Mijn top 3: stro, bier en beesten

post image

In mijn zoektocht naar goede praktijkcases en inspirerende voorbeelden, kom ik van alles tegen.

Vanaf nu presenteer ik wekelijks mijn persoonlijke top 3. Deze week: stro, bier en beesten!

3: High Beer

Na de High tea en de High Wine zie je nu ook vaker de High Beer. Vooral interessant als je een ruim assortiment speciaalbieren hebt en vriendengroepen wilt aantrekken. Het oudste café van Rotterdam, Melief Bender, weet er wel raad mee.

high_beer

2: Going Wild

Terwijl hongerige wolven je dringend aankijken, geniet jij van allerlei gerechtjes. MEES is erin geslaagd opnieuw een unieke locatie te vinden voor hun tijdelijke restaurant. In Gaia Zoo worden de dieren als het gaat schemeren echt actief, dus dat maakt een culinaire safari extra bijzonder. Een pop-up restaurant is slim voor cateraars, startende restaurants of voor restaurants op lastige locaties, die liever hun publiek af en toe opzoeken om weer top-of-mind te worden.

mees_goes_wild

1: Slapen op stro

Slapen op bijzondere locaties is geliefd voor speciale gelegenheden, vooral bij stellen in een romantische bui. Hayema Heerd creëerde twee mogelijkheden om comfortabel op stro te kunnen slapen. Wat denk je van een stro-iglo en stro-kasteel?

slapen_op_stro

Deel deze pagina
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone