Dit zijn de 5 best gelezen artikelen van 2016

post image

2016 stond voor mij in het teken van plezier in mijn werk. Vreemd misschien voor een marketingadviseur, maar ik ging voor minder focus op presteren en groei en voor meer focus op plezier, creativiteit en samenwerking.

Het resultaat was bevrijdend: ik ontmoette veel interessante, leuke en inspirerende mensen en met sommigen ontstond een mooie samenwerking.
Ik kwam op geweldige plekken, zoals New York en had unieke ervaringen, zoals de wandeltocht die ik alleen ondernam langs Hadrian’s Wall in Engeland.
En ik besloot ook wat gas terug te nemen, bijvoorbeeld in de frequentie van blogs die ik schreef.
Tegen het advies in van business coaches. Het gaf me de ruimte andere dingen te doen, wat meer 1-op-1 contact te hebben met mensen.
Het heeft me goed gedaan. En mijn bedrijf ook!

Daarom wens ik jou voor 2017 een jaar waar werkplezier voorop staat, nog vóór presteren. Anders houd je het toch niet vol.
Een jaar waarin je kunt werken met mensen waar je energie van krijgt.
Een jaar waarin je kunt doen wat voor jou belangrijk is, en niet wat anderen voor jou bepaald hebben.
Een jaar waarin je je een vrije ondernemer voelt.

De 5 meest populaire artikelen sluiten hier mooi op aan, met maar liefst 3 interviews met inspirerende ondernemers.
Heb je ze nog niet allemaal gelezen? Doe het dan alsnog.
Volgend jaar ben ik er weer met nieuwe artikelen, met veel inspiratie, praktijkvoorbeelden van andere ondernemers en handige tips.

Proost, op een gezond, gelukkig en plezierig 2017!

De top 5:

5: Lef hebben en steeds weer de aandacht opeisen

Regina Schut over het geheim van Bloem en Plant
Rene-Regina-Schit

4: 9 x inspiratie uit New York

De 9 meest inspirerende concepten die ik tegenkwam tijdens mijn trip naar New York.
vandal-new-york-2

3: Van stressbaan naar eigenzinnig ondernemen

Rozalinda Bovend’Eerdt ontwikkelt succesvol B&B-concept De Bossche Beul
bossche-beul-9

2: 10 gewoonten van onsuccesvolle mensen

Wat kunnen we leren van losers?
post image

Met stip op 1: 3 Horecabedrijven starten in 5 jaar, hoe doe je dat?

Bas Hoebink, eigenaar van o.a. Meesterproef in Nijmegen, vertelt zijn verhaal.
post image

Wil je nog meer inspiratie? Kijk dan hier

Deel deze pagina
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone