Kiempunt Limburg

Kiempunt Limburg: zet de spotlight op innovatie in de Limburgse agrofood

Kiempunt Limburg is een online platform voor innovatieve agrofood professionals. Met nieuws, achtergrondartikelen en interviews brengen we innovatie dichterbij en inspireren we lezers om de blik te verruimen.

Hoe zie de Limburgse landbouw er over 50 jaar uit? Met welke oplossingen kunnen we zorgen voor gezonde voeding die de aarde terug in balans brengt? Hoe kun je met minder energieverbruik hetzelfde produceren? Kiempunt Limburg, een initiatief van Provincie Limburg en LIOF, gaat samen met overheid, onderwijs, wetenschap en bedrijfsleven op zoek naar de antwoorden.

In opdracht van bureau Mockus interview ik, onderzoek ik en schrijf ik. Als hoofdredacteur bewaak ik de redactieformule en kwaliteit. In de maandelijkse redactieraad doe ik voorstellen voor doorontwikkeling en samen met het team van Mockus adviseer ik over kansen om verder te groeien en te versterken.

In een jaar tijd hebben we een trouwe lezersgroep aan ons weten te binden en een goede reputatie opgebouwd in de sector. De komende jaren willen we doorgroeien en bouwen aan een actieve community.

Terug naar home