vindt de pareltjes in een nog onontdekt gebied

tolkt tussen onderwijs en horeca

zet de spotlight op innovatie in agrofood

zet vernieuwing in gang

activeert installateurs

zet ondernemers op scherp

Alle projecten

Projectafbeelding

De Domijnen

De Domijnen is een culturele organisatie in Sittard-Geleen ontstaan door de fusie van verschillende culturele disciplines. Maar het publiek verschilt behoorlijk per discipline en ook intern leeft de behoefte om zich los van het geheel te kunnen presenteren.

verder lezen >
Projectafbeelding

Aliaxis

Aliaxis is gewend om alle communicatie met de eindgebruiker, de installateur, via de distributeur te laten verlopen. Nu ervoor gekozen is om rechtstreeks contact te leggen met die installateur, vergt dat anders denken en anders communiceren.

verder lezen >
Projectafbeelding

Kiempunt Limburg

Kiempunt Limburg is een online platform voor innovatieve agrofood professionals. Met nieuws, achtergrondartikelen en interviews brengen we innovatie dichterbij en inspireren we lezers om de blik te verruimen.

verder lezen >
Projectafbeelding

Groeiplan

Veel toeristische en horeca-ondernemers hebben goede idee├źn, maar vinden het lastig er structuur in aan te brengen en dingen op papier te zetten.

verder lezen >
Projectafbeelding

FoodLab Limburg

FoodLab Limburg wil het hospitality onderwijs meer en meer in de bedrijven laten plaatsvinden. Alleen, onderwijs en horeca spreken een heel verschillende taal.

verder lezen >
Projectafbeelding

Land van Kalk

Land van Kalk is een nog vrij onbekend stukje Zuid-Limburg. Samen met ondernemers, gemeenten en IBA Parkstad zoek, ontwikkel en promoot ik de pareltjes richting toeristen en recreanten.

verder lezen >
Terug naar home